Sinterklaas

SINTERKLAAS VOOR KINDEREN

Wij leveren kwaliteit; een goed geacteerde Sint die in zijn spel veel gelijkenis vertoont met de televisie-Sinterklaas, professioneel geschoold met jarenlange ervaring… ook onze roetveeg-Piet verstaat zijn vak. Op basis van onze kennis en ervaring vragen wij een prijs van €180,– exclusief 6% btw (inclusief €196,20) per 45 minuten in Nijmegen of omgeving.

Wij adviseren in verband met de spanningsboog van de kinderen het optreden niet langer dan 45 à 60 minuten te laten duren. Mits het aantal kinderen dit toelaat (circa 3 minuten per kind) kunnen we dan ieder kind persoonlijke aandacht geven. Is dit door het aantal kinderen niet mogelijk, dan denken we graag met u mee hoe we dat creatief kunnen oplossen, zodat ze toch allemaal persoonlijke aandacht krijgen.

Ook wanneer u speciale wensen heeft in het programma, zijn we u graag van dienst!

SINTERKLAAS VOOR VOLWASSENEN

Een cabareteske act voor iedereen die niet meer in hem gelooft. Hij drijft de spot met zichzelf en (met mate en in vooraf overleg) met u en uw gasten. Deze Sinterklaas neemt het nu eens niet zo nauw met goede manieren en voorbeeldgedrag. Vergelijkbaar met de Jiskefet-Sinterklaas van Hans Teeuwen. Op aanvraag kan een link gestuurd worden naar een korte video-impressie.

Geschikt vanaf 16 jaar, voor bijvoorbeeld een studentenvereniging of als ludieke act op een (poëzie)festival.