slider1

FILMACTEUR

Als acteur heb ik in diverse professionele produkties gespeeld, zoals een hoofdrol in Beschuldigd (2013, afl. 26 “Op de vlucht”) van SBS6 en een kleine gastrol in Flikken Maastricht (2014). Verder bij- en hoofdrollen in diverse korte speelfilms, instructiefilms voor Politie en internetcommercials voor bedrijven. Op de pagina Referenties vindt u enkele aanbevelingen. Op aanvraag kan ik u mijn curriculum vitae en extra referenties verstrekken.

Mijn professionaliteit is vanaf 2001 gebaseerd op jarenlange praktijkervaring na het volgen van een particuliere acteeropleiding en daarnaast diverse cursussen en workshops, waaronder een aantal specifiek rond camera-acteren. Ik ben onderlegd met diverse acteermethodes waaronder die van Stanislavski en Lee Strasberg’s Method Acting.
Een compilatie van diverse filmprojecten waarin ik een rol heb gespeeld, vindt u hieronder:

 

SHOWREEL VAN FILMFRAGMENTEN OF FOTO’S

Natuurlijk kan ik ook voor anderen een showreel samenstellen. Met name in de filmbranche is dit belangrijk als presentatie. Je krijgt dan een professioneel ogend resultaat met begin- en aftiteling, mooie overgangen en eventueel kan er ook muziek onder gezet worden. Er zijn twee mogelijkheden:

  • Je hebt al beeldmateriaal van jezelf en weet precies wat je daarvan in je showreel wil hebben. De prijs is dan afhankelijk van de hoeveelheid die je aanlevert en hoe lang je de showreel wil laten duren. Uitgaande van ca. 2-3 minuten (meer zou ik niet willen aanraden) kan het al vanaf €50.
  • Je hebt nog geen beeldmateriaal van jezelf: Dan kan ik geïmproviseerde scènes met je spelen die we op camera vastleggen. We spelen ongeveer een uur, waarbij de leidraad is, dat jij zo veel mogelijk emoties kunt laten zien. Uiteraard wordt het daarna ook mooi gemonteerd. Dat kan al vanaf €100.

 

BEDRIJFSFILM: ELEVATOR-PITCH OF COMMERCIAL

Vanuit mijn ervaring als acteur ben ik zelf korte films gaan maken. Ik beschik over adequate apparatuur en montagesoftware voor een professioneel resultaat.

Wat kan ik voor u doen?

Alles is bespreekbaar, maar de meeste aanvragen betreffen een commercial of een elevator-pitch. In laatstgenoemde vorm stelt u zichzelf kort voor en benoemt u beknopt wat uw passie in het werk is en wat u kunt betekenen voor uw (mogelijke) klanten. Het is een soort visueel visitekaartje van maximaal 1 minuut.

In een commercial staat uw product of dienst meer centraal. Als u daar dan een acteur in wilt die de klant speelt, moet u bij andere bureaus extra betalen. Ik kan een rol spelen zonder extra kosten. Als u een ander type acteur zoekt, beschik ik over een uitgebreid netwerk aan goede, ervaren acteurs.

Kosten:

Prijzen zijn afhankelijk van uw wensen en wat dit betekent voor de voorbereiding. Bij avondopnames is er (meer) belichting nodig en extra tijd om de locatie goed uit te lichten. Bij daglichtopnames kan het echter al vanaf €250 exclusief 21% btw.
Graag maak ik met u een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. In een uur tijd kunnen we dan tot een plan komen en kan ik u een exacte offerte doen.

 

WORKSHOP FILM MAKEN:

Een leuke activiteit om met collega’s, familie of vrienden te doen!

Op een door u of ons gekozen locatie gaan we een korte film maken. Locatie en aanwezige voorwerpen zullen ons inspireren tot het verhaal. Maar eerst wordt met voorbeelden uit bekende films kort en helder uitgelegd hoe een goed verhaal in elkaar zit, aan de hand van verschillende fases.

Deze geven structuur om een kort verhaal te kunnen bedenken. Daarnaast worden er voorbeelden gegeven van hoe camerastandpunt en licht gebruikt kunnen worden om de kijker in een bepaalde denkrichting of emotie te sturen. Ook leert u iets over acteermethodes.

Uiteindelijk bedenken we samen een kort verhaal. Waar u geen inspiratie heeft, vult de workshopleider aan met creatieve suggesties! Tenslotte wordt het idee verfilmd. Na afloop zullen de scènes professioneel gemonteerd worden en ontvangt u een dvd als aandenken!

Duur van deze workshop is minimaal 3 uur.
Aantal deelnemers: min. 5 – max. 20